9 найкращих варіантів хостингу електронної комерції в 2024 році

Насолоджуйтесь безмежною електронною поштою, мінімум 30 ГБ сховища SSD, безмежної пропускної здатності, постановки одного клацання та безкоштовної автоматизованої міграції WordPress. Усі плани також поставляються з чистим будівельником сайтів, темою магазину та включеною WooCommerce. З Hostgator ви платите за те, чого хоче ваш бізнес, що робить його ідеальним для бізнесу на ціновому діапазоні.

  • Навіть створення вашого веб-сайту лише на секунду може збільшити валові продажі на VPS/VDS Alma Linux хостинг телефонах на 27%.
  • По-перше, ми пропонуємо необмежені безкоштовні сертифікати SSL з планами розміщення веб-сайтів.
  • Woocomerce виділяється як чудовий вибір, щоб розпочати роботу з інтернет-магазину.
  • Для веб-сайту електронної комерції почніть не менше 10 ГБ сховища, щоб розмістити каталог продуктів, якісні фотографії та знання клієнтів.

Типи хостинг-компаній

Хостинг може бути складним, особливо зі збільшення кількості відвідувачів вашого веб-сайту. Переконайтесь, що обраний вами хост електронної комерції простий для зв’язку, якщо у вас є запитання. Безкоштовні сертифікати SSL- це ще одна річ, на яку слід звернути увагу, оцінюючи різних хостів. Магазин електронної комерції може бути позначений “не захищеним” без сертифіката SSL, який шифрує інформацію, що передається в Інтернеті веб-сайту.

Виберіть рахунок Reddit для продовження

Якщо вони залишаються неоптимізованими, вони пожирають додаткові ресурси сервера, уповільнюючи весь ваш роздрібний продавець; що, фліп, негативно впливає на лінію задньої частини. Крім того, необхідно помітити, що низькі ціни- це просто вступне постачання. Наприклад, план інтернет-магазину збільшиться з 12 доларів.Дев’яносто п’ять до 24 доларів.95 на місяць.

  • Є два варіанти, які слід задуматися, вибираючи новий хост електронної комерції.
  • Ціна зазначає, що певні функції Bluehost зарезервовані для преміум-пакетів, а також приватність доменного імені та немешкована пропускна здатність.
  • Якщо ви хочете просувати більше цього, вам потрібно буде вибрати платний план.
  • Ви обробляєте делікатні дані клієнтів, включаючи деталі банківської картки, тому платформа повинна забезпечити міцні заходи безпеки.
  • DreamHost додатково представляє приємну продуктивність, тому сайти завантажуються досить швидко.
  • Господарі повинні сприймати брандмауери та інструменти для боротьби з атаками зловмисного програмного забезпечення або DDOS.

Самостійно розміщений (на передумові)

Oracle CX Commerce, раніше часто визнана як Oracle Commerce Cloud, є спіною продукту, що розміщується хмара з локальної комерційної Oracle Commerce. Cloud Commerce Oracle підтримує клієнтів B2B, і B2C у виборі вертикалі в одній платформі SaaS. За допомогою власного розміщення підприємство електронної комерції має повне управління над серверами-так само належним чином, як і тягар управління та забезпечення їх. Для компаній з електронної комерції IAAS може бути рентабельним рішенням для он-лайн роздрібних торговців, які намагаються скоротити свої компанії незабаром, не маючи великого спекуляції в тілесній інфраструктурі. CDN зберігає статичний вміст вашого сайту, як-от зображення та записи сценаріїв, на глобальних серверах. Коли споживач відвідує ваш роздрібний продавець електронної комерції, найближчий сервер надає знання, скорочуючи екземпляри завантаження веб-сторінок, знижуючи відстань мандрівки даних.